• Home
  • Bouw mee aan sterke families

Bouw mee aan sterke families

Geweldig dat je overweegt om mee families op te bouwen. Want voor kinderen betekent familie ALLES. Daar vinden kinderen liefde, respect en veiligheid. Daar kunnen kinderen groeien. Dankjewel!

Word meter of peter

Word meter of peter en steun de kinderen in onze projecten in België en/of in het buitenland met een maandelijkse bijdrage. 

Meer info

Doe een gift

Om groot te worden heb je zoveel nodig: gezond eten, onderwijs, medische zorg. Met een eenmalige gift reik jij een kind één van die bouwstenen aan. 

Steun met je testament

Met je testament wil je zekerheid bieden aan mensen die je lief hebt. Dat kan perfect samen met een nalatenschap die kinderen sterker maakt. De wet biedt mogelijkheden!

Geboorte, verjaardag, huwelijk, ...

Zet een actie op touw en zamel geld in met je vrienden en familie. 

Geef een origineel cadeau 🎁

Met dit cadeau maak je dubbel blij: je hebt een leuk geschenk voor vrienden of familie én geeft een kind een cruciale bouwsteen in zijn of haar ontwikkeling.

Investeer met je bedrijf

Ontdek hoe je met je bedrijf, als zelfstandige of als filantroop kan mee bouwen aan een wereld waarin elk kind opgroeit met de veiligheid en zorg van een familie. 


Meters en peters helpen kinderen groeien

Kom bij ons team van maandelijkse gevers Je bouwt op een duurzame manier mee aan sterke families en krijgt exclusieve updates vanop het terrein. Want groot worden doe je niet in één dag.

Word meter of peter

Kim Clijsters