• Home
  • Bouw mee aan sterke families

Bouw mee aan sterke families

Geweldig dat je overweegt om mee families op te bouwen. Want voor kinderen betekent familie ALLES. Daar vinden kinderen liefde, respect en veiligheid. Daar kunnen kinderen groeien. Dankjewel!

Volgens je eigen ritme en mogelijkheden

Word Familiebouwer

Groot worden doe je niet in één dag. Met een maandelijks bedrag help je ons om er elke dag opnieuw weer te zijn voor hen. Onvoorwaardelijk. 

Geef één bouwsteen (cadeau🎁)

Om groot te worden heb je zoveel nodig: gezond eten, onderwijs, medische zorg. Met een gift reik jij een kind één van die bouwstenen aan. Én je kan die gift cadeau doen aan vrienden of familie 🎁. 

Steun met je testament

Met je testament wil je zekerheid bieden aan mensen die je lief hebt. Dat kan perfect samen met een nalatenschap die kinderen sterker maakt. De wet biedt mogelijkheden!

Mobiliseer vrienden en familie

Een geboorte, verjaardag, huwelijk of een sportieve uitdaging? Zet een actie op touw en zamel geld in met je vrienden en familie. 

Organiseer met je school

Met de hele school bouwen aan een sterke toekomst voor kinderen met minder geluk.

Word partner met je bedrijf

Samen investeren we in de toekomst van onze samenleving, ons menselijk kapitaal: de kracht van kinderen. 


Familiebouwers helpen kinderen groeien

Kom bij ons team van maandelijkse gevers: de Familiebouwers. Je bouwt op een duurzame manier mee aan sterke families en krijgt exclusieve updates vanop het terrein. Want groot worden doe je niet in één dag.

Word Familiebouwer

Kim Clijsters