Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vacature: ervaren begeleider – Hejmo (Kessel-Lo en Herent)

Voor onze werking voor jonge vluchtelingen zijn we op zoek naar een begeleider die zowel de schouders zet onder het project Hejmo als het project Hejmo Plus. Hejmo biedt een nieuwe thuis aan 9 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. De jongeren krijgen bij Hejmo ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Hejmo Plus is een kleinschalige wooneenheid waar vijf niet-begeleide minderjarige nieuwkomers samenleven. Als begeleider draag je bij aan een nieuwe familiale omgeving waar deze jongeren gewoon weer jong kunnen zijn, ze tot rust kunnen komen en terug vertrouwen kunnen krijgen in zichzelf. Je staat onder de verantwoordelijkheid van de coördinator en maakt deel uit van een divers team. Bekijk de volledige vacature hier.


Als deze uitdaging je interesseert, stuur dan vóór 27 maart 2022 je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be met als onderwerp “ervaren begeleider Hejmo”.


Vacature: begeleider (vervanging van minstens 1 maand, verlenging mogelijk) – Hejmo (Kessel-Lo)

Voor onze werking voor jonge vluchtelingen zijn we op zoek naar een begeleider in het kader van een vervangingscontract voor een werkpercentage tussen 60 en 100%, in functie van jouw mogelijkheden en voorkeur. Hejmo biedt een nieuwe thuis aan 9 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. Als begeleider draag je bij aan een nieuwe familiale omgeving waar deze jongeren gewoon weer jong kunnen zijn, ze tot rust kunnen komen en terug vertrouwen kunnen krijgen in zichzelf. Je staat onder de verantwoordelijkheid van de coördinator en maakt deel uit van een divers team. Bekijk de volledige vacature hier.

Als deze uitdaging je interesseert, stuur dan vóór 25 februari 2022 je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be met als onderwerp “vervanging begeleider Hejmo”.


Vacature: Consultant for qualitative assessment of the policies and procedures on integrity

SOS Children’s Villages looks for a consultant for a qualitative evaluation and review of the policies and procedures on integrity of SOS Children’s Villages Belgium. The consultant will be responsible for a qualitative assessment of the policies and procedures in place within the organization and to formulate recommendations to improve their quality and to guarantee their legal compliance.

The offer must be sent to SOS Children’s Villages Belgium before 19 March 2021. More details in the Terms of Reference.


Stageplaats: Communicatie

Ben je op zoek naar een boeiende communicatiestage? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar michael.deleener@sos-kinderdorpen.be.


Stageplaats: Projectbeheer Ontwikkelingssamenwerking

Wil je graag een stage doen in het beheer van projecten in ontwikkelingssamenwerking? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens drie maand? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar job@sos-kinderdorpen.be. Omdat onze contacten vooral Franstalig zijn, verwachten we een zelfstandigheid in het gesproken en geschreven Frans.

Spontaan solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be. Bedankt!