Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vacature: Kinderen die er alleen voor staan zoeken hun woordvoerder

Hallo, Het team van SOS Kinderdorpen hier. Tegen het einde van 2023 nemen wij afscheid van Michael, dik tien jaar onze communicatieman. Na een decennium werken voor kinderen, wil hij nu graag rechtstreeks aan de slag met kinderen. En dus zijn wij op zoek naar een nieuwe teamlead communicatie. Iemand die de stem vertegenwoordigt van kinderen die er alleen voor staan. Iemand die deze onzichtbare groep kinderen zichtbaar maakt. Die hun wensen, noden en verlangens een plek geeft in onze samenleving. En dit op 1001 manieren.

Je leest er alles over in deze vacature

Vacature: jongeren van Hejmo Plus zoeken gids in het leven

Wij zijn vijf jongeren uit verschillende landen die in Hejmo Plus in Herent wonen. We wonen al even in België. En we zijn stilaan klaar om iets meer zelfstandig te gaan wonen en leven. Maar liefst doen we het toch niet allemaal alleen. We hebben nood aan iemand die ons gidst.

Kan jij misschien die iemand zijn?

Dat kom je hier te weten.


Stage : Ontwikkelingssamenwerking & Projectmanagement

Kom bij ons voor een boeiende stage in Ontwikkelingssamenwerking & Projectmanagement voor een periode van minstens  3 maanden. Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar marie.bolis@sos-kinderdorpen.be.


Stage: Communicatie & Fondsenwerving 

Ben je op zoek naar een boeiende stage in Communicatie & Fondsenwerving? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar michael.deleener@sos-kinderdorpen.be.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van stagiairs die jou voorgingen? Je komt het hier te weten.


Stage: Kwaliteit en Advocacy

Ben je op zoek naar een afwisselende en boeiende stage in projectmanagement en/of advocacy? Ben je bereid om minimaal 3 maanden met ons samen te werken?  Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar adeline.puerta@sos-kinderdorpen.be.