Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.


Vacature: Relationship Fundraiser

We zijn op zoek naar een Relationship Fundraiser, die deel zal uitmaken van het fondsenwervingsteam. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe grote donateurs (Franstalig en Nederlandstalig) en foundations, alsook voor het ontwikkelen en verzorgen van individuele relaties met hen. Dit is een voltijdse functie (80% is ook mogelijk) onder een contract van onbepaalde duur, gebaseerd te Brussel. Lees de volledige vacature hier.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 3 referenties vóór 23 december 2022 naar job@sos-kinderdorpen.be, met de functietitel als onderwerp van je mail.


Vacature: HR Coördinator

We zijn op zoek naar een HR Coördinator, die zal rapporteren aan de Head of Finance, HR & Administratie. Jouw taken als HR Coördinator : je implementeert en garandeert de naleving van HR policies en projecten, je beheert individuele en collectieve werknemersrelaties en je staat in voor het beheer van de HR-administratie. Lees de volledige vacature hier.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 3 referenties vóór 30 november 2022 naar job@sos-kinderdorpen.be.


Vacature: begeleiders voor Hejmo in Leuven

Hallo, wij zijn negen jongeren uit verschillende landen die in opvanghuis Hejmo in Leuven wonen. We hebben al veel geleefd. Maar we zijn nog jong. En we hebben mensen nodig die ons helpen sterk op te groeien in dit nieuwe land. We vragen niet dat je alles vóór ons doet. Koken, wassen, opruimen, naar school gaan... wij kunnen dat allemaal zelf. Maar we zouden het wel fijn vinden als je dit mét ons doet. Help ons om gezond te eten, op tijd te gaan slapen, ons lichaam en onze geest te verzorgen. En vraag ons ondertussen hoe het ging op school

Ben jij één van de begeleiders die we zoeken?


Stageplaats: Digital Marketing

Om onze projecten te helpen realiseren, zijn we op zoek naar een stagiair(e) Digital Marketing voor een leerrijke stage met met een duurtijd van minimum 3 maanden in ons kantoor in Brussel. Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be.


Stageplaats: Communicatie

Ben je op zoek naar een boeiende communicatiestage? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar michael.deleener@sos-kinderdorpen.be.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van stagiairs die jou voorgingen? Je komt het hier te weten.


Stageplaats: Projectbeheer Ontwikkelingssamenwerking

Wil je graag een stage doen in het beheer van projecten in ontwikkelingssamenwerking? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens drie maand? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar job@sos-kinderdorpen.be. Omdat onze contacten vooral Franstalig zijn, verwachten we een zelfstandigheid in het gesproken en geschreven Frans.

Spontaan solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be. Bedankt!