Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vacature: Fondsenwerver (80%)

We zijn op zoek naar een dynamische, enthousiaste en fondsenwerver. Het gaat om een nieuwe functie binnen het Fondsenwervingsteam, die nauw zal samenwerken met en rapporteren aan de Individual Giving Team Leader, een deeltijdse functie (80%) en onder een contract van onbepaalde duur.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 3 referenties vóór 18 juni 2021 naar job@sos-kinderdorpen.be. Wegens de korte deadline moedigen we spoedige sollicitaties aan en behouden we ons het recht om sollicitaties te behandelen van zodra ze binnenkomen.


Vacture: Assistent Fondsenwerving (60-70%)

Om onze projecten te financieren, zijn we op zoek naar een assistent die onze fondsenwerving mee ondersteunt. Deze is verantwoordelijk voor het opvolgen van onze meters en peters, trouwe donateurs die onze projecten maandelijks ondersteunen, en individuele acties van donateurs, zoals bijvoorbeeld een geboortelijst voor SOS Kinderdorpen. Het gaat om een nieuwe functie binnen het Fondsenwervingsteam, die zal rapporteren aan de Individual Giving Team Leader. Dit is een deeltijdse functie (60 of 70%, in functie van jouw mogelijkheden) onder een contract van onbepaalde duur.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 3 referenties vóór 4 juli 2021 naar job@sos-kinderdorpen.be.


Vacature: Marketing Data Analyst

SOS Children’s Villages is looking for an enthusiastic and dynamic Data Analyst, position working cross-departments and directly reporting to the Individual Giving Coordinator, based in Brussels. See the full job offer here.

If you are interested in this position, please send your detailed e-mail application (CV, letter of motivation, 3 references) by the 4th of July 2021 to job@sos-kinderdorpen.be.


Vacature: Pedagogische Coördinator

Voor onze 3 Belgische projecten zijn we op zoek naar een Pedagogische Coördinator, die verantwoordelijk is voor de coördinatie van onze pedagogische visie in deze 3 projecten. Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 3 referenties vóór 6 juni 2021 naar job@sos-kinderdorpen.be.


Vacature: Consultant for qualitative assessment of the policies and procedures on integrity

SOS Children’s Villages looks for a consultant for a qualitative evaluation and review of the policies and procedures on integrity of SOS Children’s Villages Belgium. The consultant will be responsible for a qualitative assessment of the policies and procedures in place within the organization and to formulate recommendations to improve their quality and to guarantee their legal compliance.

The offer must be sent to SOS Children’s Villages Belgium before 19 March 2021. More details in the Terms of Reference.


Vacature: Begeleider (vervanging)

Hejmo biedt een nieuwe thuis aan 9 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. We scheiden broers en zussen niet en respecteren ook andere familiebanden. De kinderen krijgen bij Hejmo ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Ze worden gemotiveerd om een schools parcours uit te zetten, ze krijgen de kans om aan vrijetijdsbesteding te doen en om een sociaal netwerk uit te bouwen. Als begeleider draag je bij aan een nieuwe familiale omgeving waar deze jongeren gewoon weer jong kunnen zijn, ze tot rust kunnen komen en terug vertrouwen kunnen krijgen in zichzelf. Je staat onder de verantwoordelijkheid van de coördinator. Je maakt verder deel uit van een team van zes begeleiders en een sociaal werker.

Als deze uitdaging je interesseert, stuur dan je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be.


Stageplaats: Communicatie

Ben je op zoek naar een boeiende communicatiestage? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar michael.deleener@sos-kinderdorpen.be.


Stageplaats: Projectbeheer Ontwikkelingssamenwerking

Wil je graag een stage doen in het beheer van projecten in ontwikkelingssamenwerking? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens drie maand? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar job@sos-kinderdorpen.be. Omdat onze contacten vooral Franstalig zijn, verwachten we een zelfstandigheid in het gesproken en geschreven Frans.

Spontaan solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be. Bedankt!