Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.


Vacature: Digital Fundraiser

Momenteel zijn we op zoek naar een gepassioneerde en dynamische Digital Fundraiser in het fondsenwervende team. Het betreft een voltijdse functie (100%) van onbepaalde duur. Je verantwoordelijkheden als Digital Fundraiser:

  • Donateurs werven via digitale kanalen
  • De donorretentie verbeteren
  • Innovatie
  • Ontwikkeling en onderhoud van de website
  • Ondersteuning van het communicatieteam

Lees de volledige vacature hier. Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 2 referenties vóór 9 april 2023 naar job@sos-kinderdorpen.be en vermeld de titel van de functie in het onderwerp.


Vacature: Administratief en financieel assistent (deeltijds 60%)

Om onze projecten te realiseren, zijn we op zoek naar een administratief en financieel assistent:

  • Je biedt ondersteuning bij budgettaire en financiële activiteiten.
  • Je geeft algemene administratieve ondersteuning aan de organisatie.
  • Je biedt administratieve ondersteuning aan onze projecten in Vlaanderen.

Lees de volledige vacature hier.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatiebrief en 3 referenties vóór 9 april 2023 naar job@sos-kinderdorpen.be.


Stage: Kwaliteit en Advocacy

Ben je op zoek naar een afwisselende en boeiende stage in projectmanagement en/of advocacy? Ben je bereid om minimaal 3 maanden met ons samen te werken?  Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar adeline.puerta@sos-kinderdorpen.be.


Vacature: begeleiders voor Hejmo in Leuven

Hallo, wij zijn negen jongeren uit verschillende landen die in opvanghuis Hejmo in Leuven wonen. We hebben al veel geleefd. Maar we zijn nog jong. En we hebben mensen nodig die ons helpen sterk op te groeien in dit nieuwe land. We vragen niet dat je alles vóór ons doet. Koken, wassen, opruimen, naar school gaan... wij kunnen dat allemaal zelf. Maar we zouden het wel fijn vinden als je dit mét ons doet. Help ons om gezond te eten, op tijd te gaan slapen, ons lichaam en onze geest te verzorgen. En vraag ons ondertussen hoe het ging op school

Ben jij één van de begeleiders die we zoeken?


Stageplaats: Digital Marketing

Om onze projecten te helpen realiseren, zijn we op zoek naar een stagiair(e) Digital Marketing voor een leerrijke stage met met een duurtijd van minimum 3 maanden in ons kantoor in Brussel. Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be.


Stageplaats: Communicatie

Ben je op zoek naar een boeiende communicatiestage? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar michael.deleener@sos-kinderdorpen.be.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van stagiairs die jou voorgingen? Je komt het hier te weten.


Stageplaats: Projectbeheer Ontwikkelingssamenwerking

Wil je graag een stage doen in het beheer van projecten in ontwikkelingssamenwerking? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens drie maand? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar job@sos-kinderdorpen.be. Omdat onze contacten vooral Franstalig zijn, verwachten we een zelfstandigheid in het gesproken en geschreven Frans.

Spontaan solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be. Bedankt!