Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vacature : Begeleider & Trajectbegeleider

In Hejmo en Hejmo Plus wonen jongeren uit verschillende landen. Ze hebben al veel geleefd. Maar ze zijn nog jong. En ze hebben mensen nodig die hen helpen hun weg te vinden in dit nieuwe land. Ben jij de begeleide/trajectbegeleider die ze zoeken?

Dat kom je hier te weten.


Stage : Ontwikkelingssamenwerking & Projectmanagement

Kom bij ons voor een boeiende stage in Ontwikkelingssamenwerking & Projectmanagement voor een periode van minstens  3 maanden. Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar marie.bolis@sos-kinderdorpen.be.


Stage: Communicatie & Fondsenwerving 

Ben je op zoek naar een boeiende stage in Communicatie & Fondsenwerving? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar wouter.kersbergen@sos-kinderdorpen.be.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van stagiairs die jou voorgingen? Je komt het hier te weten.


Stage: Kwaliteit en Advocacy

Ben je op zoek naar een afwisselende en boeiende stage in projectmanagement en/of advocacy? Ben je bereid om minimaal 3 maanden met ons samen te werken?  Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar adeline.puerta@sos-kinderdorpen.be.