Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vacature: Klepper van een relatiebouwer gezocht voor halftijdse opdracht

We zijn op zoek naar een nieuwe, warme, uitnodigende, vriendelijke en benaderbare collega die van menselijk contact houdt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bellers en bezoekers op ons hoofdkantoor in Brussel. Op datzelfde elan geef je onze donateurs een positief gevoel over onze organisatie.

Lees hier meer over deze functie.

© Gerhard Berger

Vacature: Kapitein van de gezinshuizen in Vlaams-Brabant & leefgroepbegeleider

We zijn op zoek naar een dynamische en toegewijde persoon voor de dubbele functie van gezinshuiscoördinator en leefgroepbegeleider. Jij gaat mee bouwen aan de toekomst van de gezinshuizen in Vlaanderen. Je bent ook leefgroepbegeleider voor Hejmo, een prachtige leefgroep waar tien jongeren uit verschillende landen wonen.

Ontdek meer in deze vacature.

Vacature: Jongeren van Hejmo Plus zoeken gids in het leven

Wij zijn vijftien jongeren uit verschillende landen die rond Leuven wonen. We zijn al even in België. En stilaan klaar om iets meer zelfstandig te gaan leven. Maar liefst doen we het toch niet allemaal alleen. We hebben nood aan iemand die ons gidst. Sara, Lotte, Wietse en Stef zijn er voor ons. En Ine ook, maar na drie intensieve jaren gaat zij er even tussenuit. Ze komt wel terug, maar heeft even nood aan rust. Voor haar zoeken we een vervanger. Kan jij dat misschien zijn?

Je ontdekt het in deze vacature. 

Vacature: team van SOS Kinderdorpen zoekt obstakel-verwijderaar (M/V/X)

We zijn op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat wij ons kunnen concentreren op onze kerndoelstelling: verandering creëren voor kinderen die er alleen voor staan. Ben jij de obstakel-verwijderaar die we zoeken? 

Dat kom je hier te weten.


Stage : Ontwikkelingssamenwerking & Projectmanagement

Kom bij ons voor een boeiende stage in Ontwikkelingssamenwerking & Projectmanagement voor een periode van minstens  3 maanden. Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar marie.bolis@sos-kinderdorpen.be.


Stage: Communicatie & Fondsenwerving 

Ben je op zoek naar een boeiende stage in Communicatie & Fondsenwerving? Ben je beschikbaar voor een stage voor een periode van minstens acht weken? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar michael.deleener@sos-kinderdorpen.be.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van stagiairs die jou voorgingen? Je komt het hier te weten.


Stage: Kwaliteit en Advocacy

Ben je op zoek naar een afwisselende en boeiende stage in projectmanagement en/of advocacy? Ben je bereid om minimaal 3 maanden met ons samen te werken?  Stuur je CV en motivatiebrief (met je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar adeline.puerta@sos-kinderdorpen.be.