Jobs en stages

Zet je jezelf graag op dagelijkse basis in voor kinderen? Heb je interesse om je bij het team van SOS Kinderdorpen te voegen? Neem rustig de tijd om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vacature: Projectcoördinator van het Simba-project

 Eind 2018 gaf het Agentschap Opgroeien SOS Kinderdorpen het vertrouwen om een pilootproject op te starten voor de allerjongste kinderen. Dit betekent dat een professionele ouderfiguur, de Simba-ouder, onder zelfstandig statuut bij zich thuis maximaal 4 jonge kinderen opvangt. De projectcoördinator coacht de Simba-ouders in hun dagelijkse pedagogische taak en bewaakt hun welzijn. Het finale doel van de Simbawerking is een duurzame terugkeer van de kinderen naar een veilige thuis. Als projectcoördinator tracht je deze visie te verenigen met de positie van alle betrokken actoren, ouders, Simba-ouders en Simba-team, samen te brengen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief vóór 20 juni 2020 naar job@sos-kinderdorpen.be. Voor inhoudelijke informatie betreffende het profiel kan je contact opnemen met An De Winter op het nummer 0484 73 26 19.


Vacature: Simba-ouders

Als Simba-ouder bied je één of twee kinderen een warme thuis. Dat doe je op dagelijkse basis voor een periode tot maximaal anderhalf jaar, in je eigen huis of, indien niet mogelijk, in een huis van SOS Kinderdorpen. Je bent de veilige basis van de kinderen: je bent op een sensitieve, responsieve en positieve manier bezig met opvoeden en het opbouwen van een relatie. Tegelijkertijd help je de ouders om er opnieuw te zijn voor hun kinderen. Je maakt tijd voor hen en steunt hen in hun rol als opvoeder. Dat doe je natuurlijk niet alleen: ons pedagogisch team bouwt samen met jou aan positieve verandering binnen het gezin, zodat de kinderen terug naar een veilige thuis kunnen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar coördinatrice An Dewinter via An.Dewinter@sos-kinderdorpen.be


Stageplaats: Projectbeheer Ontwikkelingssamenwerking

Wil je graag een stage doen in het beheer van projecten in ontwikkelingssamenwerking? Ben je beschikbaar voor een stage in ons kantoor in Brussel, voor een periode van minstens drie maand? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar job@sos-kinderdorpen.be. Omdat onze contacten vooral Franstalig zijn, verwachten we een zelfstandigheid in het gesproken en geschreven Frans.

Spontaan solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be. Bedankt!