• Home
  • Kerstcadeaus en cadeautips voor de feestdagen

Kerstcadeaus en cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent voor veel mensen gezelligheid en samen zijn met familie en vrienden. Jammer genoeg is dat niet voor iedereen het geval. 1 op 25 kinderen staat er in België nog steeds alleen voor, maar jij kan hier iets aan veranderen. Je kan deze kinderen helpen door hen een warm, symbolisch cadeau voor de feestdagen te schenken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Via onze webshop kan je een symbolisch cadeau aankopen. Je krijgt dan een giftkaart die je kan personaliseren en bijvoorbeeld aan je geliefde kan geven. Zo geven jullie samen een origineel, symbolisch geschenk aan kinderen in nood. Jouw hulp kan ervoor zorgen dat ze er niet alleen voor staan.

Hieronder enkele cadeautips voor Kerstmis en het eindejaar.

Help een kind de winter door

We horen er niet elke dag over in de media, maar nog steeds zijn duizenden kinderen en gezinnen op de vlucht voor oorlog overal ter wereld. Zij leven in uiterst precaire omstandigheden in Libanon, Griekenland of Servië en moeten de koude winter alleen doorstaan.

Samen kunnen we deze kinderen helpen. Bescherm hen zo tegen de barre winter en geef hen de kans om de feestdagen in warmte door te brengen.

Heb jij al een mooie symbolische gift kunnen doen? Bedankt hiervoor! Het is misschien maar een klein verschil voor jou, maar het betekent wel een wereld van verschil voor deze kinderen in nood.

Ontdek zeker ook onze webshop voor meer cadeautips voor de komende feestdagen.

Wij wensen jou alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!