Zet jouw actie op touw

Wil je met je klas een actie organiseren waarmee je kinderen steunt die niet bij hun ouders kunnen opgroeien? Wafels verkopen? Een sponsortocht? Samen bouwen jullie mee aan sterke families voor die kinderen.

Samen een actie organiseren

Een paastocht wandelen met de leerlingen, een benefietconcert, een kerstmarkt, een gigantische wafelenbak, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat jullie je samen inzetten voor kinderen met minder geluk.

Hoe je zoiets doet en wat je precies kan doen, dat ontdek je in onze inspiratiegids.

Maak jullie sponsorpagina aan

Weet je al welke actie jullie samen gaan organiseren? Maak dan zeker jullie persoonlijke sponsorpagina aan. Zo hebben jullie een digitaal platform en kunnen al jullie sponsors makkelijk doneren. 

Met de klas peter worden voor een heel kinderdorp

Als meter of peter voor één van onze kinderdorpen wereldwijd maken jullie een wereld van verschil voor kinderen die geen veilige thuis meer hebben. Via brieven en foto's blijven jullie twee ker per jaar op de hooge van de ontwikkelingen en de kinderen in het kinderdorp. Ook één kind specifiek ondersteunen, is mogelijk. Meer informatie hier


Doe mee met De Warmste Week

Organiseer een dijk van een actie voor De Warmste Week en kies SOS Kinderdorpen als goed doel. Zo steun je onze Belgische projecten voor kinderen die (tijdelijk) niet bij hun ouders kunnen opgroeien. 


Moeiteloos steunen via één van onze partners

  1. Doe al je online aankopen via Trooper en duid SOS Kinderdorpen aan als goed doel. 
  2. Bestel Sinterklaaspakketjes voor leerlingen of leerkrachten
  3. Koop jullie wenskaarten via soscards.be


Download hier je posters en flyers

Digitaal materiaal om je actie te ondersteunen vind je alvast hier terug. Heb je graag nog wat meer promotiemateriaal? Laat het ons weten via onderstaand formulier. 

Laat ons weten wat je graag wilt doen!