• Home
  • Samen bieden we kinderen de veiligheid die ze verdienen

Samen bieden we kinderen de veiligheid die ze verdienen

We zagen allemaal wat geweld met kinderen doet. Het zorgt ervoor dat kinderen hun thuis verliezen en moeten vluchten, met hun gezin of soms zelfs alleen. Ze vertrekken, op zoek naar een veilige plek om opnieuw te starten. Help ons om elk kind de veiligheid te bieden die hij of zij verdient, of het nu in Oekraïne, Syrië of in België is.

Geef kinderen op de vlucht opnieuw een familie

Voor kinderen op de vlucht voor oorlog of geweld is zorgeloos kind zijn een verre droom. Veel te vaak worden ze gescheiden van familie, geliefden en naasten. Veel te vaak zijn ze getuige geweest van gruwelijke taferelen. Toch heeft élk kind het recht op een veilige thuis om in op te groeien. Maak mee het verschil en steun deze kinderen.


Steun al onze projecten vanaf 5 euro per maand

Zorg jij er mee voor dat kinderen op een warme en veilige plek kunnen opgroeien? Steun al onze projecten en zorg er mee voor dat kinderen en families hun leven terug in alle veiligheid kunnen opbouwen.

  • Jij zorgt ervoor dat kinderen warm en veilig kunnen opgroeien.
  • Je krijgt digitale updates van de impact van jouw gift.
  • Dankzij jou kunnen we werk maken van gezinshereniging. We gaan steeds op zoek naar de biologische familie, als dit kan.


Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

15 591 meters en peters doen al mee.

Doel 2024: 25000 nieuwe meters en peters.

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter