• Home
  • Samen versterken we gezinnen om deze crisis door te komen

Samen versterken we gezinnen om deze crisis door te komen

Het leven is op heel korte tijd een pak duurder geworden. Bij gezinnen waar het al moeilijk loopt en die veel aan hun hoofd hebben, kan dit de druppel zijn die er teveel aan wordt. Mama's en papa's komen onder zware druk te staan, waardoor kinderen in een onveilige situatie dreigen te vallen. Help ons om families te versterken, zodat de situatie niet ontspoort en kinderen bij hun eigen familie kunnen blijven.

Gezinnen versterken

Voor gezinnen die het moeilijk hebben, komt deze financiële crisis als een zware klap. De bijkomende druk die ouders voelen in combinatie met al bestaande uitdagingen kan een gezin te zwaar worden. Daardoor dreigen kinderen in een onveilige situatie te belanden. Een familiecoach kan een gezin bijstaan in moeilijke periodes, en advies verlenen op vlak van voeding, huisvesting, psychosociaal welzijn of financiële uitgaven. Want indien mogelijk, blijft de biologische familie de beste plaats voor een kind om op te groeien.


Steun al onze projecten vanaf 5 euro per maand

Zorg jij er mee voor dat kinderen op een warme en veilige plek kunnen opgroeien? Steun al onze projecten en zorg er onder andere mee voor dat gezinnen in moeilijkheden hun ouderlijke vaardigheden kunnen versterken.

  • Jij zorgt ervoor dat kinderen warm en veilig kunnen opgroeien.
  • Je krijgt digitale updates van de impact van jouw gift.
  • Dankzij jou kunnen we biologische families versterken in de zorg van hun kinderen. Want dat is de beste plek voor een kind om op te groeien.


Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

443 meters en peters doen al mee.

Doel 2023: 1000 nieuwe meters en peters.

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter