• Home
  • TOP vrijwilliger gezocht: rechterhand voor onze directrice

TOP vrijwilliger gezocht: rechterhand voor onze directrice

Hallo, ik ben Hilde, directrice van SOS Kinderdorpen. Al twintig jaar sta ik aan het hoofd van ons team. Samen proberen we elke dag opnieuw zoveel mogelijk positieve impact te genereren op het leven van onze doelgroep: kinderen die opgroeien zonder veilige thuis.

Daarbij heb ik altijd kunnen rekenen op enkele TOP vrijwilligers: zeer bekwame en/of ervaren mensen die vanuit een groot hart mee bouwen aan onze missie. Onze Gerrit, voormalig CFO en een decennium lang onze financieel verantwoordelijke geweest. Den John, ondermeer Immo-expert en tien jaar lang onze verantwoordelijke testamenten. De Walter, de handy-man die alles kan. Vrijwilligers, maar met een even groot engagement als de vaste medewerkers.

Nu hoop ik dat er ergens in of rond ons netwerk nog zo’n diamant verscholen zit.

Iemand die mij helpt om te gaan met de overload aan vragen en mails. Die me verlost van dubbele boekingen en onmogelijke agenda’s mogelijk maakt. Die me bijstaat bij de organisatie van allerhande meetings en zorgt dat alle documenten tijdig klaar geraken. Die met praktische oplossingen komt voor zaken waar ik maar niet toe kom. Een directie-assistent, zou je kunnen zeggen. Waar ik blind op kan vertrouwen.

Wat zou zo iemand naast mij een opluchting voor me zijn (en voor de collega’s :-) ).

Kan jij die iemand voor mij zijn?

Laat het ons weten via job@sos-kinderdorpen.be met als vermelding “TOP vrijwilliger voor Hilde”.

Tot gauw,

Hilde