Ambassadeurs

Kim Gevaert

Kim zit als ambassadrice boordevol energie voor SOS Kinderdorpen en ondersteunde al heel wat van onze activiteiten. Omdat ze zelf ook al vaak op bezoek ging bij onze projecten weet ze precies waar SOS Kinderdorpen voor staat.

Kim Gevaert

Jarenlang engagement

Kim Gevaert helpt ons al sinds 2007 om het bewustzijn rond SOS Kinderdorpen te vergroten. En daar heeft ze een hele goede reden voor: “Ik heb het geluk gehad om te kunnen opgroeien in een warm nest. Daar kon ik uitzoeken wat ik echt graag deed en hoe ik het beste uit mezelf kon halen. Zoveel kinderen in de wereld kunnen dat niet, hebben niemand die hun liefde geeft of onvoorwaardelijk achter hen staat. Daarom werd ik ambassadeur van SOS Kinderdorpen.” 

Bouwen aan de familie van Pascal

Kim steunt ook al jaren een jongen in ons kinderdorp in Bukavu, DR Congo,  het geboorteland van haar man Djeke. 

Iedereen verdient het om op te groeien in een warm nest.

Kim Gevaert

“Mijn man Djeke en ik wilden een concreet engagement aangaan voor kinderen uit zijn geboorteland Congo. Zo ben ik de kleine Pascal gaan ondersteunen, een van de vele weeskinderen in Oost-Congo. Pascal heeft dankzij SOS Kinderdorpen een nieuwe thuis gevonden in het kinderdorp van Bukavu. Hij is nu een grote, slanke tiener. Maar één ding is in al die jaren niet veranderd: zijn glimlach. Die is op elke foto exact hetzelfde.”

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter