• Home
  • Dit meisje uit het kinderdorp in Mahrès verstomt de jury van The Voice Kids

Families wereldwijd

Dit meisje uit het kinderdorp in Mahrès verstomt de jury van The Voice Kids

27/01/2020 - Wat een mooie dag voor Nesrine, een jonge zangeres die opgroeit in één van onze kinderdorpen in Tunesië! Haar deelname aan The Voice Kids MBC laat een diepe indruk na op jury en publiek.

Nesrine The Voice Kids Tunisia

Op het podium van de zangwedstrijd “The Voice Kids” staan, dat is waar Nesrine al lang van droomt. Als klein meisje leefde ze al voor muziek, en dat is nog steeds zo: ze is heel actief bij het koor van haar kinderdorp in Mahrès. Haar SOS familie moedigde haar daarom aan om deel te nemen aan de selectie van The Voice Kids. En haar talent bleef dan ook niet onopgemerkt: tijdens de blinde audities in januari 2020, werd ze geselecteerd om te zingen voor de jury.

Het avontuur is nog niet gedaan voor Nesrine: ze won de harten van de driekoppige jury en mag haar droom verderzetten in de komende shows. “Wat Nesrine vandaag doet, is een sterke boodschap voor alle kinderen: wie doorzet is in staat om zijn dromen te bereiken” vertelt de directeur van het kinderdorp, Achraf Saidi. “Elk kind heeft talenten, en het is onze taak om ze te begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen hiervan.”

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter