• Home
  • Kids 4 Kids: sport met de grootste atleten voor kinderen zonder familie

Inzamelacties en thema-acties

Kids 4 Kids: sport met de grootste atleten voor kinderen zonder familie

Kids 4 Kids geeft wereldverbeteraars tussen 8 en 12 een manier om leeftijdsgenootjes te helpen die het minder goed hebben dan zijzelf. En op het einde van de rit volgt een bedanking van formaat: een geweldige sportdag op 19 oktober met vier topatleten, Kim Gevaert, Kim Clijsters, Ann Wauters en Aagje Vanwalleghem.

Kim Gevaert _ kids 4 kids_ 1200630

Kids 4 Kids voorlopig uitgesteld

Jullie hebben ongetwijfeld gehoord over de comeback van één van de grootste atleten van ons land: Kim Clijsters gaat terug tennissen op topniveau!

Prachtig nieuws dat het hele land beroert, zo sterk zelfs, dat onze ambassadrice (en haar academie in Bree) deze dagen overstelpt wordt door verzoeken van media.

Hoe blij we ook zijn met de appreciatie voor Kim, zo’n mediastorm is altijd een beetje dubbel. Het is een invasie in het privéleven en een belemmering voor de normale gang van zaken. Dit dwingt ons tot de conclusie dat het misschien geen optimaal moment is voor een open event met Kim Clijsters in haar academie.

Met spijt in het hart en na rijp beraad met het ganse team rond Kim Clijsters hebben we daarom samen het besluit genomen om Kids 4 Kids uit stellen. De situatie is te onvoorspelbaar zo kort voor het event en daar willen we zowel onze ambassadeurs als de jonge deelnemers en hun ouders niet aan blootstellen.

We vinden het bijzonder jammer, want er schuilt heel veel potentieel in Kids 4 Kids. En we willen iedereen die er aan meewerkt dan ook nog eens van harte bedanken.

Maar uitstel is geen afstel, wanneer de rust weergekeerd is, pikken we de draad weer op!

We houden jullie op de hoogteSteun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter