• Home
  • Doe mee aan de actie #nooitmeeralleen en deel jouw naam op je sociale media

Over SOS Kinderdorpen

Doe mee aan de actie #nooitmeeralleen en deel jouw naam op je sociale media

26/11/2021 - Een naam is iets heel belangrijk voor een kind. Het is het startpunt van hun identiteit, de erkenning van hun bestaan.Toch groeit 1 kind op 10 wereldwijd op zonder iemand die hun naam liefdevol uitspreekt. Met de actie #nooitmeeralleen willen we daar samen met iedereen die kinderen een warm hart toedraagt verandering in brengen.

Blogpost banner (4)

Een positieve connectie met je naam ontwikkelen kan je alleen als je deze ook met respect en liefde hoort uitgesproken worden. Net dat is iets wat kinderen die er alleen voor staan moeten missen. Om dat onder de aandacht te brengen delen ambassadeurs Kim Gevaert, An Wauters, Christophe Haddad en nog heel veel andere mensen die kinderen een warm hart toedragen hun eigen naam op sociale media, met daarbij wat hun naam voor hen betekent.  

Wil jij ook je naam delen?

Reageer op deze facebookpost of stuur ons een bericht op instagram of LinkedIn. Dan sturen we je meteen een visual met jouw naam die je verder kan delen, met daarbij wat jouw naam voor jou betekent. Voeg de hashtag #nooitmeeralleen toe en vergeet SOS Kinderdorpen niet te taggen.  

Ook ouders of grootouders die graag de naam van hun kinderen willen delen kunnen deelnemen. 

Zij deden al mee

Op facebook

Op Instagram

Op LinkedIn

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter