Over SOS Kinderdorpen

Kan het dat ik telefoon krijg van SOS Kinderdorpen?

Het is goed mogelijk dat je één van deze dagen opgebeld wordt door één van onze collega’s via telefoon. Als donateur kan je bijvoorbeeld een telefoontje ontvangen bij veranderingen in beleid, om te vragen of je nog tevreden bent met je meter- of peterschap,.... Ook als je nog geen donateur bent, kan je gebeld worden als je eerder al interesse toonde in onze werking.

Italy_SOS holiday camp Caldonazzo photo_Michela Morosini (5)_JPG(1)

Waarom bellen we je?

Als je ons op maandelijkse basis steunt of ons steunde, is het mogelijk om eens een telefoontje te krijgen. De collega die jou opbelt heeft een goed beeld op hoe jij de organisatie steunt of steunde, en wilt hier graag meer over weten. Zo leren wij onze donateurs beter kennen, en is het voor jou ook mogelijk om je ervaringen met ons te delen.

Als je SOS Kinderdorpen niet steunt is het ook mogelijk om opgebeld te worden. Indien je interesse vertoonde in één van onze activiteiten en daarbij je gegevens achterliet, kan je opgebeld worden in de weken die volgen. Daarmee willen we jou alle mogelijke info aanreiken om een weloverwogen beslissing te maken om ons al dan niet te steunen.

Momenteel bellen we je via het uitbelnummer:  +32 466 908 696.

Je krijgt dan een telefoontje van Laura, Bram, Fatmé, Fanny, Giovanna, of Nurwan.

Hoe weet je dat het SOS Kinderdorpen is die je belde?

Doorgaans bellen we vanop ons algemene nummer 02 538 57 38 of via het uitbelnummer 0466 90 86 96. Is dat het geval, dan ben je alvast gerust. Indien je al maandelijks een gift doet bij ons, dan hebben we een goed beeld van hoe jij onze organisatie steunt en beschikken we over specifieke gegevens. Een andere partij kan deze gegevens op geen enkele manier bezitten.


Als je SOS Kinderdorpen nog niet steunt stel je jezelf best de volgende vraag: heb ik afgelopen maand interesse getoond in de activiteiten van SOS Kinderdorpen? Bijvoorbeeld via een advertentie op Facebook of via een pagina op onze website? Indien dit het geval is en je jouw gegevens achterliet, hoef je je geen zorgen te maken: dan bellen we je op om je meer informatie te geven over onze werking.

Waarom doen we dit?

Wanneer je via de website een gift doet ten voordele van SOS Kinderdorpen, worden jouw gegevens opgenomen in een databank waarin we de relaties met onze schenkers beheren. Dit om je te bedanken, om je fiscaal attest uit te kunnen reiken, om je op de hoogte te houden van onze activiteiten, en om je uit te nodigen om nieuwe bijdragen te doen. In dit kader, kunnen wij jou ook opbellen. Als je dit liever niet hebt laat je ons dit best even weten, dan ontvang je in de toekomst geen telefoons van ons. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Als je SOS Kinderdorpen niet steunt maar interesse toonde in onze organisatie en je jouw gegevens achterliet, dan gaf je hierbij toestemming om opgebeld te worden. Het is mogelijk dat we je dan even opbellen, om je meer uitleg te geven over datgene waarvoor je interesse toonde.


Toch nog twijfels?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Is er iets dat je dwarzit? Bel ons even op het nummer 02 538 57 38 of mail ons via welcome@sos-kinderdorpen.be en we kijken er meteen even samen naar.

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter