Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van een social profit organisatie. Bij SOS Kinderdorpen is dat niet anders. Het zijn mensen zoals jij die onze boodschap helpen uitdragen en een tandje bijsteken waar nodig. Elk op zijn manier.

Chauffeur van en naar mama/papa

Voor onze Simbahuizen (regio Brussel/Vlaams-Brabant/Gent) zijn we op zoek naar iemand die ervoor kan zorgen dat de kinderen wekelijks vervoer vinden om op bezoek te gaan bij hun mama en/of papa. Dat wil zeggen: iemand die de kinderen van onze Simba-ouders naar de oorspronkelijke ouders kan brengen en terug. Wil jij daarvoor zorgen? Neem contact op met directrice An Dewinter via an.dewinter@sos-kinderdorpen.be. 

    

"Schools & Education" Volunteer


Heb jij een hart voor jongeren en kinderen? Ben jij er ook van overtuigd dat zij hét verschil maken in de wereld van morgen? Geloof je in de kracht van sensibiliseren en wil jij je als actieve burger inzetten voor SOS Kinderdorpen?

Wij hebben een aantal straffe scholenprojecten waar je je helemaal in kan vastbijten: Kus & Knuffelproject, mondiale themadagen, scholenacties,... Klik hier om de volledige vacature te lezen


In het buitenland…

Een job, een stage of vrijwilligerswerk in het buitenland is bij SOS Kinderdorpen doorgaans niet mogelijk. Om de eenvoudige reden dat al onze projecten in het buitenland gerund worden door lokale mensen. Zij kennen het best het terrein en zijn vertrouwd met de mensen en de situatie ter plaatse. SOS Kinderdorpen biedt zo werk aan mensen uit de regio en versterkt de lokale gemeenschappen.

In uitzonderlijke gevallen is vrijwilligerswerk in het buitenland wel mogelijk. Als het voor een langere periode (minimum 3 maanden) is en als je door je opleiding een specifieke meerwaarde kan betekenen voor een bepaald project. Voor meer info contacteer ons op 02-538.57.38 of via job@sos-kinderdorpen.be. We helpen je graag verder.