Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van een social profit organisatie. Bij SOS Kinderdorpen is dat niet anders. Het zijn mensen zoals jij die onze boodschap helpen uitdragen en een tandje bijsteken waar nodig. Elk op zijn manier.

We hebben elke vrijwilliger nodig. Heb je zelf tijd en zin om je voor SOS Kinderdorpen in te zetten? Laten we dan samen bekijken wat je wil en/of kan doen voor ons. Bekijk hier al onze beschikbare vrijwilligersvacatures, en laat ons weten of je iets naar je gading vond. Contacteer onze collega Véronique via telefoon op 02/538.57.38 of mail via véronique@sos-kinderdorpen.be. Ze helpt je graag verder.


In het buitenland…

Een job, een stage of vrijwilligerswerk in het buitenland is bij SOS Kinderdorpen doorgaans niet mogelijk. Om de eenvoudige reden dat al onze projecten in het buitenland gerund worden door lokale mensen. Zij kennen het best het terrein en zijn vertrouwd met de mensen en de situatie ter plaatse. SOS Kinderdorpen biedt zo werk aan mensen uit de regio en versterkt de lokale gemeenschappen.

In uitzonderlijke gevallen is vrijwilligerswerk in het buitenland wel mogelijk. Als het voor een langere periode (minimum 3 maanden) is en als je door je opleiding een specifieke meerwaarde kan betekenen voor een bepaald project. Voor meer info contacteer ons op 02-538.57.38 of via job@sos-kinderdorpen.be. We helpen je graag verder.