• Home
  • Wat als een kind niemand heeft om aan te geven?

Wat als een kind niemand heeft om aan te geven?

Kinderen drukken hun appreciatie voor de mensen rondom hen graag uit door, bijvoorbeeld, een tekening te maken. Voor kinderen is dat een manier om te zeggen: jij bent belangrijk voor mij. Maar wat als er niemand rondom hen is?

Geef elk kind de kans op een veilige en warme familie

Kinderen ontwikkelen zich in relatie tot anderen. Ze hebben nood aan betrouwbare volwassenen die er altijd voor hen zijn. Dat is waar wij vanuit SOS Kinderdorpen voor vechten. Dat doen we door families in moeilijkheden intensief te begeleiden, zodat kinderen nooit alleen komen te staan en kinderen op te vangen als het de familie even niet meer lukt.

Om dit werk te kunnen blijven doen, hebben we ook jou nodig!


Word meter of peter vanaf 20 euro per maand

Bouw jij mee aan de familie van een kind? Word meter of peter en zorg er mee voor dat kinderen in een veilige en warme plek kunnen opgroeien.

Word meter of peter van onze Belgische projecten

Je steunt onze opvang- en beleidsprojecten in België en hebt zo een directe impact op het leven van kinderen en families vlak bij jou. Via een maandelijkse digitale update volg je de impact van jouw steun.

Meer info

Word meter of peter van families in moeilijkheden!

Je steunt onze familieversterkende projecten wereldwijd en zorgt er zo mee voor dat kinderen hun families niet verliezen.

Meer info


Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

Geef kinderen die er alleen voor staan de kans om sterk op te groeien.

Word meter of peter