• Home
  • Word meter of peter en geef kinderen opnieuw een familie

Word meter of peter en geef kinderen opnieuw een familie

Bouw duurzaam mee aan sterke families voor kinderen die niemand meer hebben. Met een maandelijks bedrag geef je hen eindelijk een plek waar ze gezond groot kunnen worden. En je volgt hun leven op de voet!

Wat betekent het om meter of peter te worden

  1. Je steunt rechtstreeks de ontwikkeling van één of meerdere kinderen, duurzaam en op lange termijn.
  2. Je volgt de impact van je gift via brieven, foto's en digitale updates. 
  3. Je zegt je steun op wanneer jij dat wilt. 

Eva en Lou, meter voor Dorisse uit Burkina Faso

Lou is samen met haar mama SOS meter. Met een maandelijkse steun vanaf 30 euro bouwen ze mee aan de familie van Dorisse, een vierjarige kleuter uit Burkina Faso. Twee keer per jaar volgen ze via brieven en foto's haar evolutie. Mama Eva: "We geven als meter elke maand een bedrag, maar we krijgen er zoveel meer van terug." 

"Je geeft een kind een toekomst en tovert opnieuw een glimlach op zijn of haar gezicht. Door de school waar Dorisse nu zit, kunnen haar dromen ook werkelijkheid worden."

Eva en lou, SOS meters

Geef kinderen als hen opnieuw een familie

Wereldwijd groeit 1 kind op 10, 220 miljoen kinderen, op zonder de liefdevolle zorg van een familie. Door meter of peter te worden geef jij één of meerdere van die kinderen de kans om toch op te groeien in een warme thuis. 

Kies hoe jij het liefst wilt steunen

Steun je liefst één kind specifiek, of help je liever families in België of families wereldwijd? Of heb je geen voorkeur naar waar je steun toe gaat? Kies dan voor al onze projecten, zo gaat je steun naar waar deze het meeste nodig is.

Word meter of peter van onze Belgische projecten

Je steunt onze opvang- en beleidsprojecten in België en hebt zo een directe impact op het leven van kinderen en families vlak bij jou. Via een maandelijkse digitale update volg je de impact van jouw steun.

Meer info

Word meter of peter van families in moeilijkheden

Je steunt onze familieversterkende projecten wereldwijd en zorgt er zo mee voor dat kinderen hun families niet verliezen.

Meer info

Word meter of peter van één kind

Je steunt één kind in één van onze kinderdorpen wereldwijd en volgt zijn of haar ontwikkeling elk semester op de voet via foto’s en brieven.

Meer info


Steun al onze projecten

Steun je liever al onze projecten? Dat kan ook. Dan geef je ons de vrijheid om je steun daar in te zetten waar de nood het hoogst is. Dit is mogelijk vanaf 5€ per maand.

Geef kinderen opnieuw een familie

Word meter of peter