• Home
  • Word meter of peter en geef kinderen opnieuw een familie

Word meter of peter en geef kinderen opnieuw een familie

Bouw duurzaam mee aan sterke families voor kinderen die niemand meer hebben. Met een maandelijks bedrag geef je hen eindelijk een plek waar ze gezond groot kunnen worden.

Wat betekent het om meter of peter te worden

  1. Je steunt rechtstreeks de ontwikkeling van meerdere kinderen, duurzaam en op lange termijn.
  2. Je volgt de impact van je gift via digitale updates. 
  3. Je zegt je steun op wanneer jij dat wilt. 

Geef kinderen als hen opnieuw een familie

Wereldwijd groeit 1 kind op 10, 220 miljoen kinderen, op zonder de liefdevolle zorg van een familie. Door meter of peter te worden geef jij meerdere van die kinderen de kans om toch op te groeien in een warme thuis. 

Kies hoe jij het liefst wilt steunen

Steun je liever families in België of families wereldwijd? Of heb je geen voorkeur naar waar je steun toe gaat? Kies dan voor al onze projecten, zo gaat je steun naar waar deze het meeste nodig is.

Word meter of peter van onze Belgische projecten

Je steunt onze opvang- en beleidsprojecten in België en hebt zo een directe impact op het leven van kinderen en families vlak bij jou. Via een maandelijkse digitale update volg je de impact van jouw steun.

Meer info

Word meter of peter van families in moeilijkheden!

Je steunt onze familieversterkende projecten wereldwijd en zorgt er zo mee voor dat kinderen hun families niet verliezen.

Meer info

Steun onze projecten in België en in het buitenland

Jouw steun heeft een rechstreeks impact op het leven van kinderen in al onze projecten, wereldwijd en in België. Elke maand ontvang je een digitale update met de impact van jouw steun.


Geef kinderen opnieuw een familie

Word meter of peter