• Home
  • Een super cadeau voor vaderdag

Een super cadeau voor vaderdag

Ons papa is een superheld! Non stop houdt hij duizend en één balletjes hoog, vandaag meer dan ooit. Terwijl hij met één hand ‘klak PAPA’ inwisselt voor ‘klak MEESTER’, beantwoordt hij zijn werkmails en jongleert hij met zijn koksmuts. What a man he is, wat een held. En ieder kind verdient zijn superheld. Deel voor vaderdag een beetje van jouw papa’s superkrachten: doe een gift, uit naam van je papa, aan een kind dat zonder ouderlijke zorg dreigt op te groeien. Dat maakt super blij.

Samen genieten

Vaderdag, dat is speeltijd voor helden, en dan is het onze beurt om te geven. Liefde, warmte, plezier, ... en meer nog, we kunnen een ander kind de kans geven om van deze topper zijn superkrachten te genieten.


Geef een ‘super’ ik zie je graag voor €12

Geef je held een ‘super’ ik zie je graag cadeau, én geef dit ook aan een kind dat niet bij zijn papa opgroeit. Want opgroeien met liefde maakt gelukkig, geeft vertrouwen in jezelf en in die ander. Dus waarom die superwoorden niet delen?

Ja, doe ik!

 
Help een papa de sterkste papa te worden die hij kan zijn voor €25

Pa, pap, vake, pa’ke,... Ze zijn er in alle vormen en maten, allemaal met hun eigen sterktes en zwaktes. Ze vinden elkaar terug in één gemeenschappelijke deler: hun kinderen, die ze een warme en liefdevolle thuis willen geven.

Jammer genoeg wegen een zwaargevulde rugzak of problemen soms zo stevig door, dat het papa-zijn belemmerd wordt. Een veilige thuis voor zoon of dochter kan zo gevaar lopen. Op zo’n moment gaan we een pa, pap, vake of pa’ke sterk omringen om zijn kracht te hervinden, zodat hij de sterkste papa wordt die hij kan zijn. Want het veiligstellen van de band tussen papa en kind is een troef die een kind met zich meedraagt, levenslang.

Ja, doe ik!


Herenig een kind met zijn of haar familie voor €30

In de Simbahuizen bieden Simba-ouders tijdelijk een warme thuis aan maximum vier kinderen (0 tot 3 jaar). Samen met een pedagogisch team gaan ze ook aan de slag met de ouders, op zoek naar positieve verandering binnen het gezin zodat de kinderen snel terug naar een veilige thuis kunnen.

Ja, doe ik!

Geef de onvoorwaardelijke liefde van een familie aan een kind voor €40

Onvoorwaardelijke liefde: mama of papa die zoonlief een krachtige knuffel geeft tegen de tikkende schoolbel in, zelfs na een gejaagd ochtendritueel vol gesputter en getreuzel. Kinderen die uitrusten van een pittige schooldag in een knusse thuis, waar ze mogen zijn wie ze zijn, ook op dagen die minder goed voelen.

Kinderen die niet thuis kunnen opgroeien, dreigen deze houvast te verliezen.  Geef een kind de kans om op te groeien met de onvoorwaardelijke liefde van een familie.

Ja, doe ik!


Geef een ‘super’ jaar onderwijs cadeau voor voor €60

Vaak hebben onze papa's ook nog een klak ‘MEESTER’ liggen, die uit de ladenkast wordt opgerakeld om zoons en dochters een extra portie hersengymnastiek te geven. Dan turnen, rekken, en trainen papa’s mee waar nodig.

Kinderen zijn vaak blij om vriendjes te zien op school en om aan breingymnastiek te doen. Denk even aan kinderen die al heel lang op dit speciale moment wachten. Deel jouw geluk met een kind, en geef hem of haar de kans om school te lopen.


Ja, ik geef één jaar!


Zorg ervoor dat broers en zussen samen opgroeien voor €80

Broers en zussen: het ene moment water en vuur, het andere weer boezemvrienden. Hun unieke band is een lijvige leerschool voor het leven. En heel wat kinderen die niet meer thuis kunnen opgroeien, krijgen die niet mee. Want broers en zussen worden vaak gescheiden van elkaar. Terwijl ze net op moeilijke momenten, elkaar vertrouwen en houvast kunnen bieden. Samen met jou vechten we ervoor dat broers en zussen niet meer van elkaar gescheiden worden. 

Ja, doe ik!


Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeau's ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.