• Home
  • Geld inzamelen voor kinderen in nood

Geld inzamelen voor kinderen in nood

Wil je graag een inzamelactie organiseren voor het goede doel? En draag je kinderen in nood een warm hart toe? Fijn, dan staan we er samen voor. Let's do this!

Een inzamelactie, hoe begin ik eraan?

Geld inzamelen kan op duizend en één manieren. Je kan dit doen voor een belangrijk moment in je leven waarin je geluk deelt met anderen: de geboorte van je baby, verjaardag, huwelijk, communie,...

Of je gaat een uitdaging aan, en je vraagt aan vrienden en familie om je hiervoor te steunen. Dit kan gaan van de 16 miles lopen, de dodentocht stappen, tot fietsen naar een kinderdorp in Oekraïne,... Je kan het zo gek niet bedenken!

Leef jij je liever uit in de keuken, of maak je graag een ander blij? Zet een actie op poten waarmee je een dienst of product verkoopt. Auto’s wassen, koekjes of wafels verkopen,.. Hiermee maak je dubbel blij.

Jij kiest waar je kinderen steunt

Een specifiek project steunen met je inzamelactie kan. Neem een kijkje op onze projectpagina en maak daar je keuze. Uiteraard ben je ook vrij om te steunen daar waar de nood het hoogst is.

Maak je eigen geefpagina aan

Heb je besloten om een inzamelactie op te starten voor kinderen in nood? We maken met plezier een geefpagina voor je aan waar je de giften die uit jouw naam gemaakt worden goed kan opvolgen.

1. Vul het formulier in

2. We maken je persoonlijke geefpagina aan

3. Deel de link met familie en vrienden. Het inzamelen kan beginnen!

5. Bekijk de wekelijkse pagina-update met:

  • Het totaal ingezamelde bedrag
  • Aantal personen die deelnamen
  • Persoonlijke berichtjes

Nog vragen?

Heb je nog vragen, wil je graag weten welke projecten je kan ondersteunen of wil je SOS Kinderdorpen vermelden op een kaart of uitnodiging? Neem dan contact op met onze collega Michael via michael.abay@sos-kinderdorpen.be of 02/538.57.38. Hij helpt je met plezier verder.

We wensen je veel succes toe!