• Home
  • Maak van Black Friday voortaan Warm Friday

Maak van Black Friday voortaan Warm Friday

We bevinden ons in de laatste sprint richting het einde van het jaar. Eerst Halloween, dan Kerstmis en uiteindelijk Oudjaar en Nieuwjaar. Maar ergens daartussen, op vrijdag 26 november, hebben we nog Black Friday. Deze typische Amerikaanse “koopjesdag”, is enkele jaren geleden overgevlogen uit de Verenigde Staten en is ondertussen ook in België populair.

Bij ons géén Black Friday, maar een Warm Friday

Op Black Friday vind je bij ons geen waanzinnige kortingen: in plaats daarvan geven wij je de kans om een waardevolle aankoop te doen of een origineel kerstcadeau te vinden. Maak van deze vrijdag een dag van solidariteit, en geef warme winterkleren aan kinderen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Zo help je hen de kou te trotseren.

Duizenden kinderen leven in de kou

We horen er niet elke dag over in de media, maar nog steeds zijn duizenden kinderen en gezinnen op de vlucht voor oorlog overal ter wereld. Zij leven in uiterst precaire omstandigheden in Libanon, Griekenland of Servië en moeten de koude winter alleen doorstaan.

Help een kind de winter door

Samen kunnen we deze kinderen helpen. Bescherm hen zo tegen de barre winter en geef hen de kans om de feestdagen in warmte door te brengen.

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via e-mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.