• Home
  • Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Het wordt een bijzondere Kerst dit jaar want eindelijk mogen we terug samen vieren. Wat willen we graag samen zijn, gezellig tafelen, uitgelaten lachen en feest vieren. Wat brengen we onze feestdagen graag door met familie en vrienden, die er warme momenten van maken. En nu we begrijpen hoe waardevol die warme bubbel is, is het nog moeilijker aanvaarden dat er kinderen zonder liefdevolle zorg opgroeien. Geef via een origineel kerstcadeau terug een warme thuis aan een kind dat er anders alleen voor zou staan.

Geef een winterjas aan een kind 

Terwijl we straks warm ingeduffeld de eindejaarsperiode ingaan, gaan onze gedachten uit naar de vele kinderen die hun thuis verloren, op de vlucht voor oorlog en geweld. Met dit cadeau geef je een kind een warme winterjas, zodat hij of zij zich kan beschermen tegen regen en vrieskou. Zo breng je een stukje warmte in deze periode van solidariteit. Én je hebt een origineel kerstcadeau voor je vrienden of familie

Stuur een kind één trimester of een jaar naar school

Voor heel wat kinderen wereldwijd is naar school gaan niet vanzelfsprekend. En de huidige gezondheidscrisis, die maakt het er niet eenvoudiger op. Geef een kind de middelen om één trimester of één jaar naar school te gaan, en breng ze een stukje dichterbij een betere toekomst. Een betekenisvol geschenk dat je straks onder de kerstboom kan leggen.

Geef een 'ik zie je graag’ 


Want het is zo waardevol. Opgroeien met liefde maakt gelukkig, geeft vertrouwen in jezelf en in die ander. Toch kennen veel kinderen dit niet. Ook zij verdienen het om de krachtige woorden ‘ik zie je graag’ te horen, en nog vaak ook. Dus waarom niet delen? Maak er een lekker knus en warm gezinsmoment van tijdens Kerstmis, en steun een kind die niet hetzelfde geluk heeft.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor je kerstcadeaus of eindejaarscadeaus?

Ontdek onze webshop boordevol originele kerstcadeaus of eindejaarscadeaus waarmee jij in naam van een dierbare een warme thuis geeft aan een kind dat er anders helemaal alleen voor zou staan. 

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeau's ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.