• Home
  • Origineel verjaardagscadeau: geef een dubbel geschenk

Origineel verjaardagscadeau: geef een dubbel geschenk

Het vinden van een origineel verjaardagscadeau voor iemand die bijna alles al heeft, kan soms lastig zijn. Je hebt misschien niet veel cadeau-inspiratie en je vraagt je af waarmee je deze persoon een plezier kan doen. Bij SOS Kinderdorpen hebben we hiervoor een oplossing gevonden. Heb je al eens gedacht aan een symbolisch origineel verjaardagsgeschenk?

Je doet hiermee niet enkel een plezier aan de jarige, maar ook aan kinderen die jouw hulp nodig hebben. Je geeft dus eigenlijk een dubbel verjaardagscadeau. Mooier kan een verjaardag toch niet worden?

Doe een kind een fiets cadeau

Die eerste grote fiets – een mijlpaal in vele Belgische kinderlevens. Het staat symbool voor zelfstandigheid, of, met de woorden van mama: “vanaf nu kan je zelf naar school fietsen!”. Al balancerend op twee wielen is ontspanning, sport, plezier en vervoer niet ver zoek. Het maakt grote afstanden overbrugbaar, gaat jarenlang mee, doet bewegen en genieten.

Je jarige fietst graag en heeft al vele kilometers in de benen? Deel zijn geluk met kinderen en maak van hen even grote fietsfanaten. Zo maak je dubbel blij.


Ja, doe ik!


Doe een kind speelgoed cadeau

Kleurpotloden, blokjes, verf, een bal,... Dat is leuk en goed voor een kind. Want al spelenderwijs ontwikkelt een kind creativiteit en fysieke, cognitieve en emotionele vaardigheden. Al spelenderwijs ontdekken en communiceren de allerjongsten met de wereld rondom hen. Het is een boost voor de ontwikkeling, en een uitdaging voor het brein. En bovendien: het is een moment waarop een kind even zorgeloos plezier kan beleven.

Geef een kind speelgoed en bezorg hem of haar een zorgeloos moment.


Ja, doe ik!


Geef een kind een onvergetelijke verjaardag

Heel wat verjaardagen van kinderen gaan ongevierd voorbij: geen kaarsjes, ballonnen of taart. Geen vrienden of familie die samenkomen om te vieren. Terwijl dit toch een speciale dag hoort te zijn. In onze projecten worden kinderen gevierd op hun speciale dag. Want dat versterkt hun identiteit en eigenwaarde, en gewoonweg omdat iedereen het recht heeft om een onvergetelijke dag te beleven. Geef, uit naam van de jarige, een kind een onvergetelijke verjaardag cadeau. Zo is het dubbel feest.

Zorg ervoor dat naast jouw jarige, ook een kind een onvergetelijke verjaardag beleeft.


Ja, doe ik!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via e-mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.