• Home
  • Steun onze Belgische projecten met de actie 'Solidair Afronden'

Bedrijven

Steun onze Belgische projecten met de actie 'Solidair Afronden'

16/05/2022 - Van 16 tot 31 mei lanceert Carrefour de actie 'Solidair Afronden' voor kinderen in België die opgroeien zonder veilige thuis. Rond je kassaticket naar boven en steun zo onze Belgische projecten.

DSC07574 (2)

Kleine centjes voor een grote impact

1 kind op 25 in België groeit op zonder de liefdevolle zorg van een familie: dat is één kind in elke klas, onaanvaardbaar! Daar lanceert onze partner Carrefour de actie 'Solidair Afronden', waarmee ze onze projecten voor deze kinderen ondersteunen. 

Het concept? Van 16 tot 31 mei 2022 kan je je kassaticket naar boven afronden in alle deelnemende hyper- en supermarkten van Carrfour in België. Elke cent helpt ons om de kinderen in zorg de aandacht en liefde te bieden die ze nodig hebben om sterk op te groeien.

Een lange samenwerking

De samenwerking tussen Carrefour en SOS Kinderdorpen begon in 2013, Carrefour steunde vooral onze drie Belgische projecten. Het is de tweede keer dat ze de actie 'Solidair Afronden' organiseren voor deze projecten. De opbrengst helpt ons om kwaliteitsvolle zorg te bieden aan kinderen en families in kwetsbare situaties.  

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter