• Home
  • Wil je eens een origineel cadeau geven?

Wil je eens een origineel cadeau geven?

Dat kan! Hieronder vind je verschillende symbolische cadeaus die je als geschenk kan geven aan een vriend of familie. Zo geven jullie samen via een origineel cadeau terug een toekomst aan een kind dat er anders helemaal alleen zou voor staan.

Geef een 'ik zie je graag’

Want het is zo waardevol. Opgroeien met liefde maakt gelukkig, geeft vertrouwen in jezelf en in die ander. Toch kennen veel kinderen dit niet. Ook zij verdienen het om de krachtige woorden ‘ik zie je graag’ te horen, en nog vaak ook. Dus waarom niet delen? Toon voor Valentijn je liefde voor je partner én tegelijk voor een kind in nood, of maak er een warm familiemoment van voor vaderdag of moederdag.

Stuur een kind één trimester of één jaar naar school

De school is te ver weg, er is geen geld voor materiaal of een uniform,  het huishouden moet blijven draaien... Geef een kind de middelen om één trimester of één jaar naar school te gaan, en breng ze een stukje dichterbij een betere toekomst. Een fijn geschenk om aan het einde van het jaar de juf of meester van je kind mee te bedanken.

Schenk een winterjas aan een kind in nood

We horen er niet elke dag over in de media, maar nog steeds zijn duizenden kinderen en gezinnen op de vlucht voor geweld en oorlog. Zij leven in uiterst precaire omstandigheden in Libanon, Griekenland of Servië en moeten de koude winter alleen doorstaan. Bezorg een kind op de vlucht voor oorlog een warme winter en schenk hem een winterjas.

Op zoek naar nog meer cadeau inspiratie?

Ontdek onze webshop boordevol originele cadeaus waarmee je in naam van een dierbare een warme thuis geeft aan een kind dat er anders helemaal alleen zou voor staan.  

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeau's ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.