Work 1 Hour for Hejmo

Op zoek naar een gemakkelijke en leuke manier om een goed doel rond Leuven te steunen met je bedrijf dit eindejaar? Met Work 1 Hour for Hejmo doneer je de waarde van één werkuur aan ons opvanghuis Hejmo voor jonge vluchtelingen in Kessel-Lo. Je doet gewoon je job, maar wel met een unieke SOS Kinderdorpen-backdrop als achtergrond voor al je calls.

Hoe werkt het?

'T is simpel: je doet gewoon je job zoals altijd en schenkt daarbij de waarde van één werkuur (gemiddeld 40 euro) aan ons opvanghuis Hejmo. Je kiest zelf het uur en de dag die voor jou en/of je werknemers het beste passen. Wij geven jou een backdrop zoals hierboven voor al je teamsvergaderingen van die dag. 

Over Hejmo

Meer dan 2.500 minderjarige nieuwkomers verblijven zonder hun ouders in opvanginitiatieven in België. Velen onder hen hebben moeilijke omstandigheden gekend, voor, tijdens of na hun aankomst in België. Sinds 2016 bieden we in ons opvanghuis Hejmo in Kessel-Lo (Leuven) kleinschalige en warme zorg voor jonge nieuwkomers die zonder hun ouders in België zijn. Meer weten? 

Doneer meteen als individu

via de knop hieronder

Of schrijf je in met je bedrijf via onderstaand formulier

Laat ons hieronder weten met hoeveel medewerkers je graag deelneemt en we nemen persoonlijk contact met je op om alles in orde te brengen.