Work 1 hour for Togo

Op zoek naar een gemakkelijke en leuke manier om een goed doel te steunen met je bedrijf dit eindejaar? Met Work 1 Hour for Togo doneer je de waarde van één werkuur aan ons moeder- en kindhospitaal in Togo. Je doet gewoon je job, maar wel met een unieke SOS Kinderdorpen-backdrop als achtergrond voor al je calls.

© Peter Kaeser

Hoe werkt het?

'T is simpel: je doet gewoon je job zoals altijd en schenkt daarbij de waarde van één werkuur (gemiddeld 40 euro) aan ons moeder- en kindhospitaal in Togo. Je kiest zelf het uur en de dag die voor jou en/of je werknemers het beste passen. Wij geven jou een backdrop zoals hierboven voor al je teamsvergaderingen van die dag. 

Over het moeder- en kindhospitaal in Togo

Veel moeders en kinderen in de stad Kara in Togo hebben geen toegang tot medische zorg. Mede daardoor overlijdt 1 kind op 12 er voor de vijfde verjaardag. Dat wil SOS Kinderdorpen met het moeder- en kindhospitaal veranderen. Meer weten?

Doneer meteen als individu

via de knop hieronder

Of schrijf je in met je bedrijf via onderstaand formulier

Laat ons hieronder weten met hoeveel medewerkers je graag deelneemt en we nemen persoonlijk contact met je op om alles in orde te brengen.