• Home
  • Ontdek hoe je steun een verschil maakt voor Tricia, Astor en hun families

Ontdek hoe je steun een verschil maakt voor Tricia, Astor en hun families

Omdat je elke maand onze familieversterkende programma’s in DR Congo en Burundi steunt, willen we jou graag laten zien hoe je bijdrage een duwtje in de rug aan families geeft die ze nodig hebben om een nieuwe start te maken. Ontdek vandaag hoe de families van Tricia en Astor bouwen aan een betere toekomst!

Tricia versterkt haar familie

De oogsten zijn vaak slecht en het einde van de maand is moeilijk voor Tricia, haar man en hun drie kinderen. Onder deze omstandigheden is het moeilijk voor het gezin om genoeg eten op tafel te zetten en alle kinderen naar school te sturen. Maar met de steun van ons familieversterkende programma heeft Tricia nu alle middelen om de opbrengst van haar landbouwbedrijf te verbeteren en om aan haar kinderen een betere omgeving te bieden om op te groeien.

Astor gaat terug naar school

Astor stopte twee jaar geleden met school. Sindsdien dwaalde hij rond in de buurt zonder plan of perspectief. Tot hij deelnam aan een praatgroep rond kinderrechten. Een evenement dat hem deed inzien dat het anders kon, en dat hem zijn kracht deed hervinden.