• Home
  • Jouw steun als bedrijf, zelfstandige of filantroop zien wij als een investering

Jouw steun als bedrijf, zelfstandige of filantroop zien wij als een investering

Investeren, dat is wat je doet als je SOS Kinderdorpen steunt. Omdat de donatie die je doet, resulteert in winst voor het kind en de jongere in onze projecten in de eerste plaats, waarbij we beogen dat kinderen en jongeren kunnen opgroeien met liefde, respect en veiligheid omringd door betrouwbare volwassenen. Maar ook winst voor de maatschappij op de lange termijn. Internationaal onderzoek is daar heel duidelijk over : elke geïnvesteerde euro in de ontwikkeling van kinderen is een winst van 5 tot 7 euro oplevert voor de gemeenschap.

Doe meteen een gift

Investeer mee in een thuis en toekomst voor  kinderen die er anders alleen voor staan.


In 1 video samengevat wat onze missie is

Geen enkel kind mag alleen opgroeien. Daar zetten we ons dagdagelijks hard voor in. En daar kunnen we echt uren over vertellen. Alleen heb jij nu de tijd daar nu niet voor. Ontdek daarom in deze video van 1 minuut waarom we er zijn als organisatie, en jouw steun daarbij van harte kunnen gebruiken :

Hoe kan je steunen?

Structureel steunen

We geloven hard in de kracht van lange termijn samenwerken.

Doe meteen een gift

Investeer mee in een thuis en toekomst voor  kinderen die er anders alleen voor staan.


Investeer mee in één op één zorg

Jouw steun is een investering in het één-op-één helpen opgroeien van een kind of een jongere. Jouw steun heeft een impact op 3 focuspunten : FAMILIE, KIND EN JONGERE. Ontdek hier meer.

Quote partner impact

La collaboration entre Carrefour et SOS Villages d’Enfants a débuté en 2013. Et en 8 ans, plus de 300 000 € ont été récoltés en faveur d’enfants qui ont connu des situations familiales complexes, qui sont livrés à eux-mêmes et qui grandissent sans les soins et l’amour d’une famille.

Nous trouvons important de contribuer de façon positive à la société. Action a opté pour une collaboration avec SOS Villages d’Enfants, car cette organisation vient en aide à des familles et à des enfants vulnérables dans le monde entier. Actuellement, Action parraine plus de 1 500 enfants en Asie.

Le soutien de la Fondation ENGIE dans la rénovation du Village SOS Chantevent s’élève au total à 250.000 euros. Démarré en 2013, ce partenariat structurel s’inscrit dans l’engagement social et sociétal d’ENGIE et de ses collaborateurs. Car, soulignons-le, près de 150 collègues d’ENGIE sont déjà parrains ou marraines d’un enfant de SOS Villages d’Enfants. Et dernièrement, plusieurs collègues d’ENGIE ont donné de leur temps pour sensibiliser les enfants du Village à l’énergie et ses enjeux futurs.

Partners

Investeer mee in het creëren van hefbomen

Jouw steun is een investering in breed impact creëren voor een grote doelgroep van kinderen, door te helpen onze praktijkervaring om te zetten in beleidsveranderingen en impactvolle, implementeerbare zorgmodellen. Ontdek hier meer.

Jouw steun, en dus investering, is er één met impact

Doorheen al onze projecten streven we ernaar dat kinderen kunnen opgroeien met liefde, respect en veiligheid en dat ze omringd zijn door betrouwbare volwassenen. Dat is de impact die we als organisatie beogen. En waarvan we jou als donateur of partner nauwgezet op de hoogte houden. Ontdek hier meer.

1 euro investeren in onze projecten is 5 euro winst voor de maatschappij.

We geloven in de kracht van een langetermijnrelatie

Als organisatie hebben we een lange termijn engagement naar de kinderen, jongeren en families die we helpen. Wist je bijvoorbeeld dat het allereerste project startte in 1949 in Oostenrijk, en dat op de dag van vandaag dat project nog steeds actief is? De kracht van langetermijn. Graag gaan we dan ook een langetermijn relatie aan met jou als bedrijf, zelfstandige of filantroop. Al is de eerste stap uiteraard een eerste kennismaking.

Een aantal langetermijnrelaties aan het woord

Hier zouden we graag een aantal mensen aan het woord laten binnen onze langetermijnrelaties. Zowel major donors, als CEO’s, als ondernemers.

Een team van gepassioneerde mensen die er zijn voor jou

Wij zijn Sara, François en Tom. En met hart en ziel zetten we ons in om er mee voor te zorgen dat geen enkel kind alleen moet opgroeien. We zijn jouw contactpersoon voor vragen, ideeën, een eerste kennismaking.

Contacteer ons

Tom Moons

Tom Moons

Partnerships

tom.moons@sos-kinderdorpen.be
0497 58 37 29

François Dufour

François Dufour

Partnerships

francois.dufour@sos-kinderdorpen.be

0484 78 11 63

Sara Van Acker

Sara Van Acker

Major donors relations

sara.vanacker@sos-kinderdorpen.be

0493 53 93 92

   

Kom meteen in actie

Op zoek naar een relatiegeschenk?

Geef een zinvol geschenk aan een medewerker of partner en geef tegelijkertijd kinderen de kans om een betere toekomst op te bouwen.

Doe meteen een gift

Investeer mee in een thuis en toekomst voor  kinderen die er anders alleen voor staan.

Je medewerkers op een leuke manier activeren ?

Door deel te nemen aan Telework 1 Hour For Life, doen jij en jouw collega's gewoon jullie job en schenken de waarde van dat uur aan onze projecten.