• Home
  • 1 kind op 25 in België groeit alleen op. Hoe kan jij helpen?

1 kind op 25 in België groeit alleen op. Hoe kan jij helpen?

1 kind op 25 in België groeit op zonder de veiligheid en zorg van hun familie. Zij worden geconfronteerd met verwaarlozing en geweld. Noodgedwongen doen ze dingen die kinderen nog niet moeten doen. Dat willen we met deze campagne veranderen. Hieronder ontdek je hoe jij ons hierbij kan helpen.

Jouw gift voor kinderen in onze projecten in België en wereldwijd

Met verschillende projecten in België en 137 andere landen helpen we kinderen om sterk op te groeien. Steeds op maat, aangepast aan de noden van het kind. Jouw steun gaat rechtstreeks naar deze projecten.

Hoe kan jij helpen?

Word meter of peter

Word meter of peter en steun de kinderen in onze projecten in België en/of in het buitenland met een maandelijkse bijdrage. 

Meer info

Doe een gift

Om groot te worden heb je zoveel nodig: gezond eten, onderwijs, medische zorg. Met een eenmalige gift reik jij een kind één van die bouwstenen aan. 

Steun met je testament

Met je testament wil je zekerheid bieden aan mensen die je lief hebt. Dat kan perfect samen met een nalatenschap die kinderen sterker maakt. De wet biedt mogelijkheden!

Geboorte, verjaardag, huwelijk, ...

Zet een actie op touw en zamel geld in met je vrienden en familie. 

Geef een origineel cadeau 🎁

Met dit cadeau maak je dubbel blij: je hebt een leuk geschenk voor vrienden of familie én geeft een kind een cruciale bouwsteen in zijn of haar ontwikkeling.


Het testament: een bijzondere manier om te helpen

Denk je na over het leven en wat daarna komt? Zou je willen dat je bezittingen ook na je leven betekenisvol blijven voor anderen? Dan overweeg je misschien wel om een goed doel op te nemen in je testament.

Kom naar onze ronde tafel over testamenten

Als het onderwerp jou interesseert, nodigen we je graag uit op één van onze ronde tafels over testamenten, waar we samen met een notaris en een specialist inzake erfenisrecht al je vragen beantwoorden. Ook onze directrice Hilde Boeykens en onze adviseur nalatenschappen zullen aanwezig zijn om op al je vragen te antwoorden.