• Home
  • Help kinderen die er alleen voor staan sterk opgroeien

Help kinderen die er alleen voor staan sterk opgroeien

Wereldwijd groeit 1 kind op 10 op zonder de liefdevolle zorg van ouders of familie. Door meter of peter te worden zorg jij dat zij groot worden met de liefde van een sterke familie.

Hoe help je als meter of peter?


Zorg dat kinderen sterk opgroeien met een maandelijkse bijdrage vanaf 30 euro. Je biedt kinderen een veilige plek om groot te worden, met betrouwbare volwassenen die er altijd voor hen zijn. Via brieven of digitale updates volg je op de voet hoe jouw steun een verschil maakt.

Word meter of peter van een kind of van een kinderdorp

Je steunt één kind in één van onze kinderdorpen wereldwijd? Dan volg je zijn of haar ontwikkeling elk semester op de voet via foto’s en brieven. Kies je ervoor om een kinderdorp te steunen? Ook dan krijg je elk semester een update met brieven en foto's.

Meer info

Word meter of peter van onze Belgische projecten

Je steunt onze opvang- en beleidsprojecten in België en hebt zo een directe impact op het leven van kinderen vlak bij jou. Via een maandelijkse digitale update volg je de impact van jouw steun.

Meer info

Steun kinderen daar waar de nood het hoogst is vanaf 5€/maand

Jouw steun gaat rechtstreeks naar de projecten waar de nood het hoogst is. Elke maand ontvang je een digitale update met de impact van jouw steun.


Steun je liever eenmalig? 

Met elke gift, klein of groot, zorg je er mee voor dat kinderen die er alleen voor staan toch opgroeien met liefde, respect en veiligheid. 

Doe nu een gift. 


Wil je ons steunen als bedrijf, in je testament, met een actie… ?

Dat kan! Elke manier om ons te steunen is waardevol.

Ontdek alle steunmogelijkheden.

Jouw gift voor kinderen in onze projecten in België en wereldwijd

Met verschillende projecten in België en 135 andere landen helpen we kinderen om sterk op te groeien. Steeds op maat, aangepast aan de noden van het kind. Jouw steun gaat rechtstreeks naar deze projecten.

Geef kinderen die er alleen voor staan de kans om sterk op te groeien.

Word meter of peter